Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Διά Βίου προπόνηση

Ο πιο δυνατός άνθρωπος με ειδικές ανάγκες τραβάει φορτηγό με τα χέρια του

Όχι  επειδή είναι άνθρωπος με ειδικές ανάγκες.Αλλά επειδή είναι ένας νέος άνθρωπος με υπεράνθρωπη ευρωστία που έχει την σωματική δύναμη,αλλά το λέει και η ψυχή του να μετακινήσει  μόνο με τα χέρια του ένα φορτηγό.
Θα μου πει κανείς και ποια αξία έχει  το γεγονός που ναι μεν δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας αν δεν   έχει στην διάθεση του τα απαιτούμενα εργαλεία με την κατάλληλη χρήση των οποίων  πετυχαίνει το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς κόπο.?

Υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

  ο Γκρεκ Μπρομγουέλ ΤΟΛΜΗΣΕ να υπερβεί το μέτρο και να δοκιμαστεί  σε υπεράνθρωπα επίπεδα χωρίς να  λογαριάσει κόπο και την  πιθανή κατάρρευση από το εγχείρημά του.
Αυτή η υπέρβαση δεν είναι τυχαία. Είναι απότοκος  της διά βίου ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ στην διαχείριση της αναπηρίας του.
Ακριβώς όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο που υπερβαίνει εαυτόν  στην διαχείριση  των προβλημάτων της ζωής του όταν  έχει κίνητρο, σκοπό και στόχο.
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Ο 31χρονος Γκρεγκ Μπρόμγουελ επικράτησε στους αγώνες των πιο δυνατών ατόμων με αναπηρία που διεξήχθησαν στο Λονδίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου
Τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης επιβεβαίωσε ο Γκρεγκ Μπρέμγουελ ο πιο δυνατός άνθρωπος με αναπηρία στη Βρετανία ο οποίος κατάφερε να τραβήξει ένα φορτηγό μόνο με τα χέρια του.
Ο Μπρόμγουελ γεννήθηκε με μια πάθηση στη σπονδυλική στήλη που δυσκολεύει την κινητικότητά του.
Ωστόσο ο 31χρονος Βρετανός δεν το έβαλε κάτω και βρήκε διέξοδο στην άρση βαρών.Οι καθημερινές του προπονήσεις και η αποφασιστικότητά του ανταμείφθηκαν από την επικράτηση του στον αγώνα των πιο δυνατών ατόμων με αναπηρία που διεξήχθησαν στο Λονδίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Μπρέμγουέλ κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του στα πέντε αγωνίσματα,ένα εκ των οποίων ήταν και η έλξη φορτηγού μόνο με τα χέρια.
Όπως είπε μετά τη νίκη του η προπόνηση αυτή του έδωσε ένα σκοπό ένα σκοπό κι ένα στόχο για να συνεχίσει.

Πηγή:
protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Είδες τελικά θέληση; Είδες Λυγερή μου μήνυμα ζωής; Ο σκοπός! η ζωή! η πίστη σε αυτήν!
    Την αγάπη μου για όμορφες καλοκαιρινές μέρες. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή