Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Να είστε Εκεί


'Ολους Εσάς και τον καθένα χωριστά  ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας  τον χρόνο  και την σκέψη που εστιάσατε  στο πρόσωπό μου
την ημέρα των γενεθλίων μου .

Αντεύχομαι ό,τι επιθυμείτε ,ό,τι ποθείτε  αλλά και ό,τι δεν τολμάτε να ονειρευτείτε .

Το καλό να  έλθει να σας βρει οποτεδήποτε , σε οποιαδήποτε στιγμή
 Εσείς να είστε  εκεί …..


15 σχόλια:

  1. Ααααα! Πώς μου διέφυγε! Να τα εκατοστήσεις Λυγερή μου με χαρά αγάπη και κυρίως έχοντας την υγεία σου! Πολλά φιλιά με πολλή αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία διακριτή και αγαπημένη μας.
      Σε ευχαριστώ που είσαι ΕΔΩ στον "Πηγαιμό"και αποτελείς αναπόσπαστο μέλος μιας ολιγομελούς αλλά εκλεκτής συντροφιάς.....

      Τονίζω το ΕΔΩ γιατί εδώ είναι η δική μου Ιερουσαλήμ . Εδώ μοιράστηκα μαζί σας σκέψεις,αγωνίες,διαμαρτυρίες,ελπίδες,προσδοκίες και φως που εκπέμπεται από την κοινότητα των ΑμεΑ,των ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας αλλά και εκείνων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
      Η δική μου εμπλοκή στο χώρο δεν ήταν επιλογή. Κάρμα ,ταξίμι είναι. Ποτέ όμως δεν φαντάστηκα ότι αυτό το παιδί -το παιδί μου- που μεγαλώσαμε πια μαζί μέσα από ένα οδοιπορικό-Γολγοθά θα αποτελούσε σήμερα για μένα όχι μόνο σκοπό ύπαρξης αλλά αστείρευτη πηγή ευτυχίας.
      Πολύτιμες λοιπόν και καλοδεχούμενες οι ευχές σου για ‘Χρόνια Πολλά” κι όσο περνούν τόσο πιο απαραίτητα είναι…

      Σε φιλώ καλή μου και σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
  2. Σ' ευχαριστούμε Λυγερή μου. Έχεις την αγάπη και τις ευχές μας. Να είσαι καλά, με όμορφα χρόνια κοπέλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Γιάννη μου όχι μόνο σε Ευχαριστώ αλλά και σε Πιστεύω ! Κι αν ιεραρχήσουμε κάποια στιγμή τις Αξίες, (Αγάπη-Πίστη) βάζω την Πίστη στην πρώτη θέση γιατί την Αγάπη την έχεις ή,δεν την έχεις, ενώ η Εμπιστοσύνη κερδίζεται ,χτίζεται και θέλει το χρόνο της...
      Και για Σένα παλικάρι μου εύχομαι πάρα πολλά,αμέτρητα χρόνια καλά.

      Διαγραφή
  3. Ωωωω εγώ πάλι πώς δεν το είδα; Είδες για να μη μπαίνω στο φέις;; Φτου μου ντροπή μου. Χρόνια πολλά Λυγερούλα μας να είσαι καλά και δυνατή πολύ. Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου. Φιλάκια από καρδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί γιατί μπαίνω εγώ βλέπεις στο fb .Δεν είναι και για μένα αυτός ο χώρος της προτίμησής μου. Κι όταν μπαίνω ,φευγαλέα και κατ' ανάγκη.

      Αννούλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ .Ναι να είμαι καλά γιατί δεν με παίρνει να μην είμαι.Αποτελεί πολυτέλεια για μένα να μην είμαι καλά. ΄Άκου που σου ,κρύβε λόγια...
      Και Συ γλυκιά μου να είσαι πολύ καλά.Δεν επιτρέπω να διανοηθώ να μην είσαι απολύτως καλά από κάθε άποψη και σε όλα τα επίπεδα.

      Με ανοιχτή αγκαλιά ...

      Διαγραφή
  4. Λυγερή, Χρόνια σου Πολλά με υγεία και δύναμη! Πάντα στις επάλξεις για ένα καλύτερο κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ,πολύ θα τόθελα Βασίλη μου να κρατηθώ στις επάλξεις για έναν καλύτερο κόσμο...Έρχονται στιγμές που επαναστατώ με τα τεκταινόμενα στην κοινωνία που ζούμε αλλά η ζωή μου απαιτεί σήμερα να περιοριστώ στα ..εφ'ω ετάχθη....

      Η ευχή σου για Υγεία είναι πολύτιμη .Πράγματι τίποτα δεν μας είναι επιτακτικά αναγκαιότερο από την Υγεία μας. Γι αυτό δεν θα πρωτοτυπήσω και θα σου ευχηθώ με την σειρά μου ,να έχεις την Υγειά σου Εσύ και η οικογένειά σου.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τι έκπληξη ,χρυσοχέρα χελωνίτσα μου είναι αυτή ! Τι ωραία δημιουργήματα είναι αυτά που φτιάχνουν τα χεράκια σου. Πολύ μου αρέσουν όλα κι όχι μόνο οι χειροποίητες δημιουργίες αλλά και οι σκέψεις σου,οι συλλογισμοί σου εκπέμπουν μιαν καθαρότητα,μια διαύγεια, μιαν ανθρωπιά μέσα από την απλότητά τους.Μπράβο κοπέλα μου.

      Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και αντεύχομαι Υγεία και τη χαρά που ξέρεις να παίρνεις αλλά και να δίνεις μέσα από απλά ,γι' αυτό και σημαντικά καθημερινά πράγματα.

      Διαγραφή
  6. Σου έστειλα τις ευχες μου στο facebook.🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σας μέρα και καλό μήνα με Άνοιξη στην καρδιά σας.
      Ευχαριστώ για τις ευχές σας,αντεύχομαι ό,τι επιθυμείτε κι ό,τι καλύτερο για σας

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλα και από μένα με υγεία και δυναμη!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι αντεύχομαι Υγεία,Τύχη καλή κι ό,τι άλλο επί προσωπικού επιθυμείτε.

      Διαγραφή
  8. Και βέβαια εκλεκτή μου θύμιση.Ιδιαίτερα οι δικές σου ευχές κάθε φορά που σε, ή με φέρνουν πιο κοντά σου ενισχύουν την πίστη μου στην ανιδιοτελή φιλία που δεν φοβάται ούτε χλωμιάζει στον χρόνο.
    Σε φιλώ και σε αγκαλιάζω σφιχτά .Άστους να λένε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή