Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τελευταίος Τροχός....

  Ένας τελευταίος τροχός της  διεθνούς  κοινωνίας.
Ένας αποδιοπομπαίος αλλοδαπός θηλυκός τράγος, την εκδικείται θανάσιμα για όλα τα χτυπήματα ,την περιφρόνηση, τις κλωτσιές ,την εκμετάλλευση και την κακοποίηση που αδειάζει πάνω της ο "έντιμος" και "νομοταγής" Έλληνας πολίτης....
`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````


Το έχουμε παραξηλώσει εμείς που μονότονα υπερασπιζόμαστε τα δίκια των αδυνάτων, συγκαλύπτοντας και τα εγκλήματά τους. Οπότε καταλαβαίνω όσους εκφράζουν την αγάνάκτησή τους από τη στρεψοδικία μας: αν η πόρνη με HIV ήταν ελληνίδα και ψήφιζε Χρυσή Αυγή, θα θέλαμε να την λυντσάρουμε live στο Σύνταγμα.
Αλλά είμαι αντίθετος στο φτηνό προεκλογικό θέατρο της στοχοποίησης του τελευταίου τροχού μιας νοσηρής αλυσίδας. Και μόνο η σκέψη ότι η γυναίκα αυτή ίσως είχε εξαναγκαστεί να δουλεύει παρά την αρρώστια της, με κάνει να είμαι λίγο επιφυλακτικός. Οι νόμοι του τράφικινγκ είναι οι σκληρότεροι που υπάρχουν. Το κράτος, πριν τσακίσει τον τελευταίο τροχό (και τόσο θεαματικά!), ώφειλε να έχει τσακίσει αυτους που την έφεραν με τη βία εδώ, αυτούς που της έχουν κρατήσει το διαβατήριο, αυτούς που της παίρνουν τα λεφτά στο τέλος. Τους ξέρει πολύ καλά. Συνεργάζεται μαζί τους. Έχει τις φωτογραφίες τους.

Συνεπώς, αν έπρεπε να δημοσιευτούν σήμερα φωτογραφίες, θα έπρεπε να είναι οι φωτογραφίες του προστάτη της ιερόδουλης. Του κυκλώματος που την μετέφερε εδώ. Των υπουργών που αφήνουν το τράφικινγκ να μαίνεται ανενόχλητο.
Αλλά πάντα έτσι λειτουργεί το Κράτος. Καταπίνει τις καμήλες και προσποιείται το αδιάφθορο, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες αυτών που δεν κοστίζει τίποτα ο χαμός τους.
του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου από το Lifo

6 σχόλια:

  1. Το ποσο με εκφραζει αυτο το αρθρο δεν το φανταζεσαι! Κι οσο για το...εγκλημα...ποιος τελικα το διαπραττει; Η ιεροδουλη που κανει τα..γουστα του πελατη η ο πελατης που τοσο αβιαστα παει με μια ιεροδουλη, μια γυναικα που πανω της εχει ακομα τα χναρια του προηγουμενου, χωρις προφυλαξη; Τραφικινγκ; Ξερεις για ποσους ειναι αγνωστη λεξη; Οχι οτι δεν ξερουν...δεν θελουν να ξερουν...
    Προτιμω παντως να διαβαζω τις εξαιρεσεις, γιατι τοση μποχα πια σε αυτη την κοινωνια, κοντευει να με πνιξει, δεν αναπνεω!
    Καλο μηνα να εχουμε...οπως και οσο μπορουμε...
    Φιλια στα αγγελουδια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BUTTERFLY

      Kαλημέρα Πεταλούδα μου.

      Νάσαι καλά και να μεταφέρεις αένεα,από άνθρωπο σε άνθρωπο μηνύματα ανθρωπιάς .

      Το υπό συζήτηση θέμα ως γνωστό έχει πάρει τεράστιες ,τραγικές διαστάσεις.
      Είναι ασύλληπτη η ανευθυνότητα και η περιφρόνηση της Ζωής από κάποιους ανθρώπους που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την ικανοποίηση των ενστίκτων τους με οποιοδήποτε κόστος.
      Η δύστυχη κοπέλα κατέστησε το σώμα της ένα ναρκοπέδιο και όποιος την πλησιάζει
      (και είναι πολλοί δυστυχώς ) καίγεται μέχρι να γίνει η ίδια παρανάλωμα του πυρρός.
      Για σκέψου πόσα αμούστακα παιδιά μπορεί να έχουν πέσει στο δ΄΄υχτι του θανάτου που έστησε με εγκληματική αδιαφορία χάριν περισσότερης οικονομακής απολαυής της.
      Ο Θεός φυλάξει !!!
      Καλό Σαβατοκύιακο να περάσετε αγκαλιά με τον άγγελό σας …..
      ΥΓ: Εμένα μη με ρωτάς τι κάνω. Όταν αναλογίζουμε τι «τραβήγματα» έχω δεν το πιστεύω και… ευγνωμονώ τον Θεό που μου δίνει το κουράγιο να τα διαχειρίζομαι. Που σημαίνει ότι έχουμε την υγεία μας.
      Σας φιλώ

      Διαγραφή
  2. habilis

    Kαλμέρα φίλτατε !

    Το γεγονός αυτό καθ'εαυτό είναι πραγματική τορπίλη στην Ελληνική Κοινωνία κι ο Θεός οίδε τις προεκτάσεις του και το μέγεθος της καταστροφής που έχει, αλλά και θα έχει στον κόσμο γιατί εδώ πρόκειται για την μετάδοση ενός θανατηφόρου υιού που δεν εκφυλίζεται, αλλά γιγαντώνεται όσο εισχωρεί στην ανθρώπινη αλυσίδα .
    Φρίκη αλλά και η ευθύνη της πολιτείας ανυπολόγιστη για την μη λήψη και εφαρμογή των κατά το Νόμο προβλεπόμενων μέτρων του ελέγχου της Υγείας των ομάδων υψηλού κινδύνου όπως οι εκδιδόμενες γυναίκες.

    Τώρα βέβαια, όπως πολύ σωστά επισημαίνεις, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, έσκασε η μπόμπα και βγήκε στην φόρα υπό μορφή πυροτεχνήματος και αυτή η μάστιγα της Ελληνικής Κοινωνίας, γιατί αλλοίμονο, δεν είναι η μόνη.
    Εύχομαι ο Θεός να μας έχει καλά το νου ,ώστε να μπορούμε σαν άτομα και μόνο ,να επιμελούμεθα και να σεβόμαστε το σώμα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυγερή μου, φυσικά κι έκανα το ίδιο και για τον "Πηγαιμό" στο Blog μου.
    Στο θέμα που αναφέρεις εδώ μπορείς να βρεις και τη δική μου οπτική που συμφωνεί απόλυτα με τη δική σου.
    "Μην μου πείτε ότι πέσατε από τα σύννεφα; Αυτή είναι η κοινωνία που φτιάξαμε!" http://kartson.blogspot.com/2012/05/blog-post_1976.html
    Το αισχρό, της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν είδαμε κανέναν "εργοδότη" ή έμπορο ναρκωτικών κι αυτό γιατί με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες των προσώπων τους βγαίνει το συμπέρασμα ότι έκαναν και χρήση ναρκωτικών κάποιες από αυτές. Λες να κάνω τόσο λάθος;
    Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω και το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση (δίχως "πολιτικό κόστος") και πολύ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.


    ............................

    Αντί για δικό μας σχόλιο
    θα θυμηθώ λίγους στίχους:
    «…Πνιγμένου καραβιού σάπιο σανίδι
    όλη η ζωή μου του χαμού.

    Μ’ από την κόλασή μου στο φωνάζω:

    -Εικόνα σου είμαι κοινωνία

    και σου μοιάζω!»
    Γαλάτεια Καζαντζάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι Παναγιώτη μου που σ' ανταμώνω εδώ.

    Κρατώ την επισήμανσή σου ,ότι το θέμα έσκασε κατά την θητεία μιας υπηρεσιακής επί της ουσίας κυβέρνησης.
    Δυστυχώς είναι κοινό μυστικό στην συνείδηση του λαού ότι για να περισώσουν πολιτικό κόστος οι κρατούντες , δεν θίγουν, δεν ακουμπάνε καυτά κοινωνικά προβλήματα.
    Κι όταν αυτά ενίοτε "σκάνε σαν μπόμπες" η κοινωνία των πολιτών δεν ξέρει που να πάει να κρυφτεί για να προφυλαχτεί από τα σκάγια..

    Δυστυχώς είναι πάρα πολλά τα κοινωνικά αποστήματα που χρειάζονται εγχείρηση ,αν θέλουμε πραγματικά να γλυτώσουμε από την σήψη και να πνεύσει κάποτε σ' αυτόν τον τόπο ούριος καθαρός άνεμος..

    Για να δούμε τώρα που θα μας βγάλει αυτό το γαϊτανάκι των κομματικών αρχηγών που στήθηκε αναπόφευκτα μετά τις εκλογές.

    Ο Θεός της Ελλάδος μαζί μας ,γιατί πολύ φοβάμαι ότι μας βαρέθηκε και θα πάει αλλού για διακοπές…
    Χαιρετώ σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή