Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Η ανθρωπιά δεν γεννιέταιΗ «ανθρωπιά» δεν γεννιέται μαζί μας ούτε  μας δωρίζεται από τον Θεό  σε αντιστάθμισμα των δεινών που μας επιφυλάσσει η έλευσή μας στη Γη.
Θεωρώ ότι δεν είναι  ταλέντο έμφυτο αλλά διδάσκεται παραδειγματικά-πρακτικά από άνθρωπο σε άνθρωπο . Καλλιεργείται  στην συνείδησή μας και ενισχύεται κάτω από κατάλληλες  συνθήκες.
Συναντά την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία και μοιρασιά  και διαμορφώνει καταλυτικά το ανθρώπινο στίγμα μας.
`````````````````````````````````````````````````````````````````````

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Ηλία Μαμαλάκη
Παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στις κρατούμενες φυλακών Κορυδαλλού

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποδεικνύει ότι είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαίσθητος, που γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και θέλει πραγματικά να βοηθήσει όσους μπορεί με τον δικό του τρόπο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ συχνά τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού, αφού δίνει τη δική του χείρα βοηθείας στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών.

Ο γνωστός σεφ, όπως δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», προσφέρει χαρά, γνώσεις και δημιουργική απασχόληση στις κρατούμενες των φυλακών. Ο Ηλίας Μαμαλάκης δίνει μαθήματα μαγειρικής που συνδυάζει εκτός από τις σωστές δοσολογίες των υλικών για ένα νόστιμο αποτέλεσμα και τις πληροφορίες τόσο για τη γαστρονομική παράδοση όσο και για τη... λαογραφία κάθε πιάτου.

Εκτός από την κοινωνική προσφορά του στις κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού, υπάρχει άλλη μια δραστηριότητα που τον τελευταίο καιρό έχει συνεπάρει τον Ηλία Μαμαλάκη.

Πρόκειται για το «Διαστημότρενο του κ. Ιγνάτιου Ροδόλφου Ντε Λος Χούπα Γκλούπα», την πρώτη επί σκηνής παρουσίαση του θεατρικού που έχει γράψει ο Ηλίας Μαμαλάκης για το παιδικό θέατρο. 


πηγη :  Newbeast,gr