Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ωραίος τρελός !!!

Τώρα πια δεν χρειάζεται να κυνηγάς την είδηση.

Να ψάχνεις στα ερμάρια των κρατικών υπηρεσιών ή τα αρχεία των ενταλμάτων πληρωμών.Να πελαγώνεις για να τσιμπήσει το σκάνδαλο στ' αγκίστρι σου.

Ανακάτεψε τον Ελληνικό κορβανά ,κάνε μια επιδέξια και με χάρη κίνηση και θα βγάλεις απ' το καζάνι που βράζει

( της Υγείας π.χ.)

τον ..τυχερό λαχνό του Έλληνα πολίτη.


΄Μη σκας .Όλοι λαχνοί είναι και κερδίζουν ....
Όλοι συναγωνίζονται σε πρωτιά ο ένας τον άλλο .
Όχι όμως για όσα θα δώσουν αλλά για όσα υφάρπαξαν από τον έλληνα πολίτη .


Δεν είναι για πλάκα και διακωμώδηση ,φίλοι μου, το χάλι των οικονομικών σκανδάλων σε όλους τους τομείς αλλά ιδιαίτερα στον χώρο της υγείας.


Διαβάστε να δείτε σε ποιους και πως πηγαίνανε τα λεφτά των ασφαλισμένων, των εργαζομένων, των φορολογουμένων.


Δεν παριστάνουμε τους ανυποψίαστους γιατί δεν είμαστε.

Σίγουρα όμως δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να μπει σε τέτοια λούκια .Να μπει στα λαγούμια τους ,να συλλέξει στοιχεία
και να καταγγείλει τα τεκταινόμενα .

Αυτή είναι υποχρέωση και καθήκον των οργάνων κάθε συντεταγμένης πολιτείας.
Υπήρξε ποτέ; Θα υπάρξει;

Ίδωμεν।
``````````````````````````````````````````````````````````````````

Βιομηχανία πλαστών ιατρικών εντολών

Εμπλέκονται 25 γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ και τρία διαγνωστικά κέντρα

Τι συνδέει 25 γιατρούς, τρία διαγνωστικά κέντρα, δεκάδες χιλιάδες πλαστά παραπεμπτικά για παρακλινικές εξετάσεις, τις συγγενικές σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και στελεχών των διαγνωστικών κέντρων; Ενα ακόμα μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο της Υγείας καταλήγει στην αποκάλυψη «βιομηχανίας πλαστών εντολών για εξετάσεις», που είχε στηθεί επί σειρά ετών στην περιφερειακή υπηρεσία του ΟΠΑΔ στον Πειραιά, η οποία έχει στοιχίσει στο Δημόσιο περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ. Και για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η δραστηριότητα των «τρωκτικών της Υγείας» στη χώρα μας, που εκμεταλλεύτηκαν επί μακρόν την απουσία ελέγχου στο σύστημα, απομυζώντας εκατομμύρια ευρώ των Ελλήνων ασφαλισμένων.

Το σκάνδαλο που αποκαλύπτει η «Κ» περιέχει και συστατικά «αστυνομικής» περιπέτειας, αφού στο πλαίσιο των ελέγχων εκλάπησαν στοιχεία. Ολα τα παραπάνω καταδεικνύονται στο συγκεντρωτικό πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας για τον προσδιορισμό του ύψους της οικονομικής ζημίας που υπέστη το Δημόσιο για τα έτη 2003, 2004 και 2005. Το πόρισμα βρίσκεται από την 1η Αυγούστου στα γραφεία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου, του υφυπουργού Μιχάλη Τιμοσίδη, του γενικού γραμματέα Νίκου Πολύζου και του προέδρου του ΟΠΑΔ Κυριάκου Σουλιώτη, ενώ όλα τα επιμέρους πορίσματα ελέγχου (74 τον αριθμό) έχουν κοινοποιηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και στο ΣΔΟΕ για φορολογικό έλεγχο. Και σαφώς ο έλεγχος συνεχίζεται και για τα επόμενα έτη...


Μάθετε περισσότερες,ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100060_07/08/2011_452031

Κι επειδή τα σχόλια δεν μπορούν να τα συνοδέψουν εικόνες, συνδιάστε εσείς την εικόνα με το περιεχόμενο του σχολίου μου που ακολουθεί

20 σχόλια:

  1. Και μη μου πει κανείς ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο ,γιατί θαρθούμε στα χέρια.
    Τόσα χρόνια ποιοι κυβερνούσαν εναλλακτικά αυτήν την χώρα ; Ποιοι είχαν ή δεν είχαν θώκο; Ποιοι διακοσμούσαν την Βουλή στην συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση; Όλοι αυτοί ( και οι τριακόσιοι) δεν ήξεραν ή δεν υποψιαζόντουσαν οι αθώες περιστερές, τι γινότανε στο χώρο της Υγείας; Ασχέτως αν δεν είχαν όλοι μερτικό. . στα κέρδη.
    Αυτό είναι ένα άλλο θέμα προς διερεύνηση..
    Στις ζημιές όμως που συσσωρεύτηκαν στο Ελληνικό κράτος είναι ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ στον βαθμό που τους αναλογεί.
    Τώρα που ζορίστηκαν τα πράγματα και η θηλιά του χρέους σφίγγει στο λαιμό του έθνους ,τώρα που κάποια κ……κια μιλούν ακόμη και για έμπρακτες ασφάλειες τύπου νησιών ακόμη και Ακρόπολης , τώρα αφυπνίστηκαν κάποιοι πολιτικοί κι αρχίζουν να κάνουν τους τρελούς .Να περισώσουν ότι μπορούν ,και γιατί όχι εαυτούς. Λογαριάζεις;;;;;;;..
    Ας ευχηθούμε ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος να πιστοποιηθεί «ΤΡΕΛΟΣ.» Αλλά ωραίος τρελός που θα σαρώσει όλα τα σάπια..
    Κι ας βοηθήσουν όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ (στο χώρο της Υγείας), να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Γιατί δεν μπορεί ,πάνω στην τρέλα και τον παραλογισμό , λάθη γίνονται. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι μαζί σου αλλά λίγο ελπίζω..
    Οι μεγαλογιατροί του Κολωνακίου ήρθαν σε συμβιβασμό με ένα τηλεφώνημα του "Τραπεζίτη" τους.

    Στον Οίκο Ναύτη για μια μηνιαία συνταγογράφηση σου υποδεικνύουν το ιατρείο του πλησιέστερου γιατρού να πληρώσεις 20 ευρώ και να τα πάρεις (με κρατήσεις) από τις παροχές. Ο ασφαλισμένος πρέπει να ψάχνει γιατρό μέσω του καταλόγου που τις περισσότερες φορές έχει "κλείσει" με το εν λόγω ταμείο!
    Στην προκειμένη περίπτωση αναγκάζεσαι να έχεις.. γνωστό γιατρό που θα τον "λαδώνεις" σε τακτά διαστήματα να ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα!

    Η ταλαιπωρία συνεχίζεται χρόνια τώρα και με τα εξωτερικά εργαστήρια.

    Μπορεί να ξέφυγα από το θέμα αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται παρά τις διαμαρτυρίες το
    των ασφαλισμένων και το γαϊτανάκι συνεχίζει τον ρυθμό του παραλόγου....

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο δεν ξέφυγες από το θέμα αλλά εστιάστηκες στους πρόποδες του παγόβουνου .
    Στην βάση της πυραμίδας του συστήματος που δυστυχώς έχει τεθεί εκτός ελέγχου.
    Αν οι παροικούντες στον χώρο της Υγείας δεν συνειδητοποιήσουν και δεν συνειδητοποιηθούν κανένας τρελός δεν θα μας σώσει από τα παράλογα και την κακοδαιμονία μας.
    Και γω ,ξεχωριστή μου γυναικεία παρουσία στο διαδίκτυο, είμαι πολύ επιφυλακτική για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια .
    Προς το παρόν προσπαθώ να εντοπίσω «καλά παιδιά» , για να κάνω την δουλειά μου. Ενίοτε το καταφέρνω γιατί εδώ που τα λέμε υπάρχουν και καθαροί άνθρωποι στην Ελληνική κοινωνία.
    Άλλοτε πάλι όχι και τα παίρνω στο κρανίο και τότε κάθομαι και γράφω η γραφική ….

    Καλά να είμαστε Κυρά μου, κι αχρείαστοι νάναι όλοι τους.
    Αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός, θα μου πεις. Σαν εκείνα τα καλοκαιριάτικα βράδια στο Πασαλιμάνι που τα νιάτα μας περιγελούσαν το σύστημα και ζούσαν στον κόσμο τους τον αγγελικά πλασμένο…
    Όταν συναντιόμαστε εδώ ειλικρινά στο λέω χαμογελώ όπως τότε…..αλλά και υπερηφανεύομαι πατριωτάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά στην εργασία της η παιδίατρος με το «φακελάκι»

    Ανενόχλητη επέστρεψε στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις η παιδίατρος του ΙΚΑ Εσταυρωμένου στην Κρήτη, η οποία κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι». Παρά το γεγονός ότι η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο άκουσμά της και παρά το ότι η γιατρός καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη, εντούτοις η 65χρονη διατηρεί το δικαίωμα να συνεχίζει να εργάζεται κανονικά έως ότου η υπόθεση τελεσιδικήσει.

    Έτσι, η παιδίατρος του ΙΚΑ Εσταυρωμένου που πριν λίγες ημέρες συνελήφθη να δέχεται 30 ευρώ για τον εμβολιασμό ενός παιδιού, την Παρασκευή επέστρεψε κανονικά στην εργασία της στο ΙΚΑ, ενώ σήμερα, 2η ημέρα στη δουλειά, εξετάζει κανονικά ασθενείς.

    Οι υπηρεσίες, παρά την καταδικαστική, πρωτόδικα, απόφαση, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για το ηθικό αυτό ζήτημα που έχει προκύψει, ενώ έχει ενημερωθεί για το θέμα και το γραφείο του διοικητή του ΙΚΑ.

    Πηγή: Cretalive Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

    ΥΓ: ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τιμωρηθούν

    Η Ελλάδα έφτασε στην σημερινή κρίση επειδή για πολλά χρόνια κυβερνήθηκε από ένα σύστημα εξουσίας το οποίο λειτουργούσε χωρίς κανόνες και βασιζόταν σε μιαν ιδιότυπη ομερτά. Πολιτικοί, κρατικοί λειτουργοί, τράπεζες, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, μέσα ενημέρωσης κ.ά. συμμετείχαν σε ένα πάρτι το οποίο οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Θα ήταν ανήθικο και απαράδεκτο να μην «πληρώσει» αυτό το σύστημα για τις αμαρτίες του. Δεν είναι δυνατόν να επωμισθούν το φορτίο της κρίσης οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι που έκαναν τη δουλειά τους νόμιμα, ακολουθώντας κανόνες και βασικές αρχές. Η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έκαναν την παραβατικότητα και την παρανομία κανόνα.
    Το παρήγορο είναι πως υπάρχουν δείγματα ότι εποπτικές αρχές, όπως η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και δικαστικές αρχές τολμούν να πάρουν αποφάσεις που οδηγούν στην εξυγίανση του συστήματος. Θλιβερή εξαίρεση, βεβαίως, οι εποπτικές αρχές του ποδοσφαίρου, όπως αποδείχθηκε. Αλλος δρόμος, άλλωστε, δεν υπάρχει γιατί η συνέχιση των συνηθειών της διαπλοκής και της συγκάλυψης θα οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή προς όφελος σκοτεινών και άνομων συμφερόντων και μόνο.
    ΥΓ: Η δημοσίευση έχει ενδιαφέρον και συνοδεύεται από ποικίλα σχόλια
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_14/08/2011_1295997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα. Την "συνυπευθυνότητα" των 300 δεν την δέχομαι επ ουδενί Λυγερή μου. Δεν θα βάλω στα ίδια κάστανα όσους ψήφισαν και όσους δεν ψήφισαν. Προσέξτε το αυτό γιατί τελευταία περπατάει συλλήβδην για όλους και αλλού αποσκοπεί.
    Στο άλλο τώρα:
    "Ωραίος τρελός" ο ....Λοβέρδος ;;;;
    Λυγερή μου ;;;; το πιστεύεις ;;; ποιος ; ο ....Λοβέρδος ;;;;; με την κυβερνητική πολιτική στη πλάτη του ;;; ειλικρινά το πιστεύεις ; έστω και σαν ...τρέλα ;;; Εξυγιαντής ο ......Λοβέρδος και το ....Κράτος στο χώρο της υγείας ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μου επιτρέψεις Γιάννη μου με όλο τον σεβασμό που έχω στην άποψή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει κι αποδοχή από πλευράς μου, να εμμένω αμετακίνητη στην αμαρτωλή συνυπευθυνότητα και των 300 της Βουλής για όλα αυτά τα έκτροπα που ελάμβαναν χώρα επί δεκαετίες στον κοινωνικό και δημοσιονομικό Ελληνικό χώρο .
    Έχε γούστο τώρα που δεν γνώριζε η αριστερά τι ποιούσε η δεξιά και τανάπαλι.
    Δεν μιλάμε για τους Νόμους που ψήφιζε η πλειοψηφία .
    Μην εκτρέπουμε την συζήτηση αλλού και μην υποτιμάμε την νοημοσύνη των αναγνωστών που μας παρακολουθούν.
    Μιλάμε για το άθλιο καθεστώς της ρεμούλας, της συναλλαγής, της διαπλοκής βάσει του οποίου λειτουργούσε το σύστημα των κρατικών προμηθειών και των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
    Θέλεις να σου φτιάξω τόμο να στα αναρτώ επί ένα χρόνο και βάλε ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ; Δεν είναι αυτός ρόλος για μένα και ούτε μπορώ να τα ξέρω όλα με το ν και με το ς.

    Είναι κοινή η πεποίθηση Γιάννη μου ότι συμπολίτευση κι αντιπολίτευση συλλήβδην γνώριζαν πολύ καλά τι διαδραματίζετο και από πού εκτρέφετο και πως γιγαντώθηκε με την ανοχή όλων η παραοικονομία στον τόπο μας. Μια παραοικονομία που πιστώνεται φευ ,με την ανάπτυξη και δη την οικοδομική αλλά και λαμπογιάλισε κάποια κοινωνικά στρώματα με χλιδή και γκλαμουριά
    Και συ Γιάννη ήξερες και γω ήξερα μέσες άκρες γιατί είμαστε άνθρωποι της αγοράς. Αλλά κι όλος ο κόσμος το ένοιωθε . Κάποιοι το ακουμπούσαν αλλά δεν ήταν δυνατό να βγούμε στους δρόμους χωρίς παραστατικά στοιχεία να ανατρέψουμε χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα την κατάσταση γιατί ήταν και είναι πολύ βαθιές οι ρίζες .
    Το έχει ζήσει και το ζει ακόμη στο πετσί του αυτό ο Έλληνας..

    Αυτά πληρώνουμε τώρα και ποσώς μετράει αν κάποιοι πωρωμένοι ασυνείδητοι κοντυλοφόροι βουτάνε στις ανοιχτές πληγές του κράτους γιατί δεν έχουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο να αρθρώσουν . Μιλώ για τους πολιτικοκάπηλους μαϊντανούς όχι γι αυτούς που ζουν στον καβούκι τους και εκσφενδονίζουν βλακείες για την δημιουργία εντυπώσεων γιατί δεν έχουν τίποτα ρεαλιστικό να προτείνουν και να εμπνεύσουν.

    Δυστυχώς για τους καθαρόαιμους αριστερούς - οραματιστές , δεν υπάρχουν πολιτικοί άνδρες με κύρος και πυγμή ν’ αρθρώσουν σοσιαλιστικό λόγο και να υψώσουν ανάστημα σ’ ένα διεθνές μάλιστα καπιταλιστικό περιβάλλον.

    Όσο για τον Α.Λοβέρδο ,είχα την απαίτηση από Σένα να αντιληφθείς ότι αναφέρομαι ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ .Kι όχι στο πρόσωπό του ,αφού και ο ίδιος ως μέλος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ήταν έστω και ο τριακοσιοστός εκ των τρακοσίων. Αυτόν τον δύσκολο, τον πάρα πολύ δύσκολο ρόλο του ξεκαθαριστή της κόπρου του Αυγεία στον χώρο της Υγείας. Μόνο ένας ΤΡΕΛΟΣ θα το αναλάμβανε και θα το επιχειρούσε…
    Μη κακό του, του ανθρώπου και του στρίψει κι έχω και το κρίμα στο λαιμό μου ….

    ΥΓ: Τι την ήθελες τη συζήτηση αυτή απόψε Γιάννη μου καλοκαιροβραδιάτικα ;
    Καλό σου καλοκαιροβραδάκι και συμπάθα με αν σου αντιμίλησα . Είναι ακριβώς επειδή σε σέβομαι , εκτιμώ την κρίση σου και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσα να παρακάμψω τους ισχυρισμούς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου αντιμίλησες καθόλου Λυγερή μου ΑΛΛΑ:
    1) Είναι το ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ π.χ. ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ που έδινε και δίνει μάχη μέσα και έξω απ τη Βουλή για όλα όσα βουλιάζουν τον τόπο μας με τον Χ Βουλευτή που ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ τα πάντα π.χ. στο Μνημόνιο ; Ε ΟΧι ρε παιδιά.....!!! Είπαμε να ασκήσουμε κριτική όχι να βολέψουμε τις όποιες ενοχές μας γιατί γυρίζαμε την πλάτη όλα αυτά τα χρόνια σε όλους εκείνους που πάλευαν τον Δικομματισμό με μεγάλο κόστος.
    2) ο Ρόλος του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ σε αυτό το ΚΡΑΤΟΣ είναι να ΔΙΑΛΥΣΕΙ τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και να την μετατρέψει σε ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ για τις εταιρείες των οποίων τα συμφέροντα ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ. Ξερά και ωμά.

    Δεν υπάρχει καλοκαίρι στην καρδιά μας Λυγερή. Αγναντεύω τα μαύρα σύννεφα που ήδη φαίνονται πίσω απ το βουνό πέρα μακριά στο πέλαγος της Κοινωνίας και αφουγκράζομαι την καταιγίδα και την αντάρα στον ήδη αρχόμενο παφλασμό των κυμάτων όπως αυτά μπιμπικιάζουν.

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννη μου, δίνεις την εντύπωση ότι δεν διάβασες ολόκληρη την εγγραφή μου αλλά αρπάχτηκες από κάποιες λέξεις ή φράσεις και τοποθετήθηκες ανάλογα.

    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχει σημασία όταν ο ένας από τους δύο, Εσύ εν προκειμένω, δεν σηκώνεις συζήτηση ούτε θέλεις εξηγήσεις…

    Ούτε την δευτερολογία μου φαίνεται να πρόσεξες ιδιαίτερα αλλιώς δεν εξηγείται πως δεν λες λέξη επί του θέματος των τεραστίων οικονομικών σκανδάλων στις κρατικές προμήθειες και συγκεκριμένα στο χώρο της Υγείας που συζητάμε σήμερα.
    Για όλα τα ιδιώνυμα εγκλήματα που επί δεκαετίες συνέβαιναν κατ'επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση εις βάρος του λαού ,πιστεύεις ότι οι πολιτικές παρατάξεις που μνημονεύεις δεν ήξεραν τίποτα, όταν σφαλισμένοι και φαρμακοποιοί τα συζητούσαν και στο τελευταίο φαρμακείο της γειτονιάς π.χ. ;;;
    Και αν γνώριζαν τι διαβήματα και τι ενέργειες κάνανε για να σταματήσουν ή να περιορίσουν αυτήν την οικονομική αιμορραγία στην χώρα μας ;
    Δεν είσαι υποχρεωμένος να μου απαντήσεις.

    Εγώ όμως είμαι υποχρεωμένη, αφ’ εαυτού, να σε διαβάσω προσεκτικά και να σου ξεκαθαρίσω ότι :
    Δεν μίλησα για μνημόνιο ούτε για δυναμική ή αδύναμη αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή. Δεν θα τοποθετηθώ επ' αυτού. Δεν είναι αυτό το προς συζήτηση θέμα .
    Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην συνυπευθυνότητα που έχει ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος και οι κρατούντες στον δημόσιο βίο για ό,τι διαδραματιζόταν επί σειρά ετών στον χώρο της Υγείας ( και όχι μόνο ) ακόμη και χωρίς προσχήματα . …
    Επεσήμανα δε στην εγγραφή μου την ΤΡΕΛΑ που χρειάζεται να διαθέτει κανείς για να αναλάβει τον ΡΟΛΟ της κάθαρσης της κόπρου του Αυγεία και τα αναπόφευκτα λάθη που θεωρώ συνεπακόλουθο να γίνουν και να αδικήσουν ίσως την επιχείρηση αυτή,χωρίς να εγγυήθηκα υπέρ της αποτελεσματικότητάς της .Νομίζω ;;;;

    Αναφέρθηκα δε στην συνδρομή που πρέπει οι παροικούντες στον χώρο της Υγείας να παρέχουν για την αποφυγή όσο το δυνατόν περισσότερων λαθών που σε τελευταία ανάλυση πάλι εις βάρος του συνόλου θα είναι. Γιατί εγώ μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου και όχι τι εξυπηρετεί τους κομματικούς αντιπάλους ένθε- κακείθεν
    Αυτό ήταν όλο και τίποτα περισσότερο !!!!

    Τώρα πως οδηγήθηκες στο συμπέρασμα ότι άσκησα κριτική για να βολέψω τις όποιες ενοχές μου γιατί γύριζα την πλάτη όλα αυτά τα χρόνια σε όλους εκείνους που πάλευαν τον Δικομματισμό με μεγάλο κόστος είναι ανεξήγητο αφού δεν…. γνωρίζεις. ….
    Το αποδίδω , ελαφρά τη καρδία στο ότι «Δεν με προσέχεις» και δεν είσαι φυσικά υποχρεωμένος. Αλλοίμονο.
    Καλή μας Νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πολίτης που φορά παρωπίδες και δεν θέλει η δεν μπορεί να δει ή ν’ ακούσει τίποτ’ άλλο από αυτό που του υπαγορεύει η πολιτική γραμμή του κόμματος που υπερασπίζεται, χάνει την ευθυκρισία του . Πράγμα επικίνδυνο για τον ίδιο ,αλλά και την χώρα του.
    Συμπεριφέρεται ως φερέφωνο του κόμματος που υποστηρίζει και κάθε υγιής ιδεολογία , από την οποία πιθανόν να εμφορείται η πολιτική του αντίληψη,υποχωρεί μπρος στην φανατική ιδεοληψία, το μίσος κατά των αντιφρονούντων και επιθετικότητα ανεξέλεγκτη σε ακραίες περιπτώσεις.

    Εκφράζω την λύπη μου αλλά και βαθιά ανησυχία γιατί θεωρώ ότι το «πρότυπο» ενός τέτοιου πολίτη είναι ότι το χειρότερο μπορεί να συμβεί, συν τοις άλλοις, στην Ελλάδα του σήμερα.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυγερή μου γιατί τέτοια ένταση ; δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος πίστεψέ με.
    Όταν "γκρίνιαξα" για την ισοπεδωτική κριτική και το άλλοθι που αυτή χρησιμοποιείται δεν φωτογράφισα εσένα καλή μου φίλη αλλά μια συγκεκριμένη εκτίμηση που κυοφορείται τελευταία.
    Ουδεμία άλλη πρόθεση είχα και είναι δεδομένο αυτό.

    Όσο για γενικά για τα τεκταινόμενα και στην υγεία, κοίτα: στον Κοινοβουλευτισμό και ειδικά αυτής της μορφής, ουδεμία εκτίμηση τρέφω, καθώς βλέπεις ότι για ψύλλου πήδημα μετατρέπεται άνετα σε "κοινοβουλευτική δικτατορία" στης οποίας την εφημερίδα δεν μπορούμε να τυλίξουμε συλλήβδην όλους τους χώρους.
    Άλλωστε βλέπεις πως παίρνονται οι αποφάσεις και ποιοι είναι εκείνοι που τις στηρίζουν.
    Στα κοινοβουλευτικά πλαίσια δεν έχεις και πολλούς τρόπους να παρέμβεις.
    Συνεπώς συγκλίνουμε οι δυό μας στο ότι δεν υπάρχει πεδίο τριβής.
    Για την ανώνυμη παρέμβαση του/της φίλης από κάτω δεν μπορώ να τοποθετηθώ εκτός αν ο ίδιος/ίδια γίνει σαφέστερος/η.
    Καλό μας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος/η

    Σας ευχαριστώ για το πέρασμα και λυπάμαι που δεν διαφωνώ μαζί σας. Είναι μια πικρή αλήθεια η άποψή σας αν και η "Αλήθεια" είναι κι αυτή υποκειμενική και κανείς μας δεν μπορεί να την κατοχυρώσει.

    Μένω όμως με την ελπίδα ότι αυτό το "πρότυπο" του πολίτη που επιτυχώς περιγράφετε και δικαίως απορίπτετε ελάχιστους μιμητές βρίσκει σήμερα στην Ελληνική Πολιτεία .
    Καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. johnpit

    Και βέβαια σε πιστεύω ότι δεν είχες καμία πρόθεση να δημιουργήσεις την παραμικρή ένταση κι ούτε νομίζω ότι προέκυψε κάτι ανάλογο από πλευράς μου.
    Τώρα αν δεν «σώπασα» και δεν προσπέρασα την .. παρατήρησή σου «Είπαμε να ασκήσουμε κριτική όχι να βολέψουμε τις όποιες ενοχές μας γιατί γυρίζαμε την πλάτη όλα αυτά τα χρόνια σε όλους εκείνους που πάλευαν τον Δικομματισμό με μεγάλο κόστος.» είναι γιατί εμένα ρωτούσες, σε εμένα απευθυνόσουν κι ας μη δώσουμε συνέχεια σ’ αυτό, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει σημείο τριβής μεταξύ μας.
    Απλά, τα λόγια με πληγώνουν (όταν υπολογίζω τον εκφραστή τους) και καθώς είμαι και στραβόξυλο δεν καθίζω όπου με βάζει κανείς .

    Σε ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου και σε καληνυχτίζω μ’ ένα χαμόγελο ( το όπλο μου) άσφαιρο ….που παροπλίζεται , μπροστά στην φιλία και την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νάσαι καλά Λυγερή.....! αν εγώ έδωσα να φανεί έτσι προς εσένα ζητώ συγγνώμη γιατί δεν μπορώ να σε χρεώσω μια τέτοια αντίληψη με τίποτα. Προχωράμε λοιπόν συνθετικά. Όμορφο βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τρέχει τίποτα Γιάννη μου μεταξύ φίλων αλλοίμονο. Και μάλιστα για χάρη κανενός…
    Άλλωστε είναι τόση η καχυποψία και η ανυποληψία που έχουν εμπνεύσει οι πολιτικοί στους πολίτες που από ένα σημείο και μετά είναι φυσικό κι ανθρώπινο ν’ αντιδρά κανείς ενστικτωδώς οργισμένα σε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς να θέλει ν’ακούσει ή να συζητήσει τίποτα.
    Ειδικότερα στην πάρα πάνω ανάρτηση ,για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, με μια δεύτερη ανάγνωση θα παρατηρήσει κανείς ότι δεν αναγορεύω τον άνθρωπο σε «Τρελό» αλλά εύχομαι να πιστοποιηθεί .Να μας προκύψει όμως «Ωραίος τρελός» γιατί μόνο ένας θεότρελος θα τολμούσε να διαλύσει τόσες κλίκες στον χώρο της Υγείας.
    Κι εδώ που τα λέμε εγώ θα τον παραδεχόμουνα όποιος κι αν ήταν αυτός. Ακόμη και ο Παπαδόπουλος …..που παρ’ όλη την τρέλα του όμως κι αυτός μια τρύπα στο νερό έκανε που βούλιαξε η Ελλάδα 7 ολόκληρα χρόνια.

    ΥΓ: Το ρολόι μου δείχνει 23.45 Δεν ξέρω τι θα βγει στο post . Δεν νομίζω η ώρα να είναι σωστά ρυθμισμένη στην σελίδα μου κι ούτε ξέρω να την διορθώσω. Δεν βαριέσαι. Το λιγότερο είναι αυτό που δεν ξέρω…..
    Σίγουρα όμως είναι ώρα για «Καληνύχτα» και αύριο με το καλό παλικάρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτά που συμβαίνουν στο σύστημα υγείας της χώρας μας είναι αίσχος .
    Η εκμετάλλευση της αγωνίας του ανθρώπου για επιβίωση είναι η ξεφτίλα της κοινωνίας μας .

    Την κύρια ευθύνη την έχουν οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και μέρος της ευθύνης έχουν και τα μικρότερα κόμματα τα οποία σφυρίζουν αδιάφορα για το μεγάλο φαγοπότι που γίνεται , γιατί μέσα στο φαγοπότι είναι και οι συνδικαλιστές τους και έτσι κάνουν πως δεν το βλέπουν .

    Εγώ προσωπικά έχω δώσει φακελάκι σε αρχισινδικαλιστή χειρουργό ο οποίος έκανε την επέμβαση σε ημέρα απεργίας των γιατρών.
    Ετσι και εγώ έβαλα το χεράκι μου σε αυτό το αισχρό καθεστός και δεν συγχωρώ τον εαυτό μου .

    Μας λείπει ένα κίνημα οργανομένο μέσα απο το διαδίκτυο με ένα και μόνο στόχο την καταγγελία των γιατρών που εκβιάζουν με τον τρόπο τους για να πάρουν το φακελάκι .
    Οι λίγοι ελάχιστοι γιατροί που έχουν αξιοπρέπεια και δεν τα αρπάζουν θέλουν υποστήριξη .

    Ας σταματίσει επιτέλους αυτό το ηλίθιο (και απο εμάς) που συμβαίνει μόνο στη χώρα μας "Να ευχαριστήσω τον γιατρό που με έκανε καλά "
    γιατί είναι το θερμοκήπιο της διαφθοράς στην υγεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαλή μας μέρα habilis.

    Σε μια χώρα μ’ ένα κοινωνικό σύστημα όχι αυστηρών προδιαγραφών όπως η δική μας, συμβαίνουν πάρα πολλά στην καθημερινότητά του πολίτη που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής του αν δεν διαθέτει ίδια οικονομικά μέσα ν’ ανταπεξέλθει στις προσωπικές του ανάγκες με κορυφαία αυτή της περίθαλψης στον χώρο της Υγείας.
    «Το φακελάκι» είναι ένα πανίσχυρο κατεστημένο μέσο πρόσβασης στις Υπηρεσίες Υγείας, δύσκολο να καταργηθεί γιατί σ’ αυτή την πράξη εμπλέκεται και η νοοτροπία του απλού Έλληνα πολίτη, «ένα ευχαριστώ στο γιατρό» , για την υγειά μας, όπως πολύ σωστά επισημαίνεις.

    Αλλά το καθεστώς της διαπλοκής μεταξύ ιατρών και φαρμακευτικών εταιρειών ,της αδίστακτης συναλλαγής νοσοκομειακών παραγόντων με προμηθευτές φαρμακευτικών ειδών και υπηρεσιών ,αποτελεί κατά την άποψή μου ιδιάζουσα υπεξαίρεση εις βάρος του δημοσίου χρήματος και υπονομεύει την εθνική οικονομία στο σύνολο της.
    Εκεί λοιπόν πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να τεθουν ασφαλιστικές δικλείδες που να πατάξουν κάθε δυνατότητα εκτέλεσης τέτοιου είδους εγκληματικών πράξεων. Εκεί ήθελα να εστιαστώ και γω με αυτή μου την εγγραφή υπό την ιδιότητα του έλληνα φορολογουμένου .Δεν ξέρω πόσο αντιληπτή έγινα ή όχι, υπαιτιότητι μου βέβαια….

    Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου σ’ αυτήν μου την προσπάθεια.
    Καλή σου νάναι η Κυριακή

    Δεν συνδέω, απαραιτήτως την εξυγίανση και δεν την θεωρώ αποκλειστικό προνόμιο οποιουδήποτε κόμματος . Την απαιτώ από την εκάστοτε Εθνική αντιπροσωπία του Ελληνικού κοινοβουλίου συλλογικά, η οποία διορίζεται από τον λαό για να τον εκπροσωπεί , να τον σέβεται ,να τον περιφρουρεί από τους απατεώνες και να υπερασπίζεται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λυγερή καλή σου μέρα.
    Καταλαβαίνω τον θυμό που νιώθεις και φαντάζομαι ξέρεις ότι και εγώ όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες, δεν μπορεί παρά να αγανακτούν με όλα αυτά που συμβαίνουν και στο χώρο της υγείας.
    Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι καινούργιο.Είναι τόσο παλιό όσο και το σύστημα που γεννά και εκτρέφει αυτά τα φαινόμενα.
    Αυτό το οικονομικό σύστημα έτσι και αλλιώς δεν μπορεί αν θέλει να υπάρχει, να μην στηρίζεται στην εμπορευματοποίηση των πάντων.
    Από αυτό ζουν και υπάρχουν από το κέρδος και αυτό, βγαίνει μονάχα από την εργασία.
    Σε εμπόρευμα μετατρέπεται όχι μονάχα η γή, αλλά και ο πολιτισμός,η παιδεία,η υγεία,ακόμη και τα συναισθήματα, η αγάπη, ο έρωτας όλα γίνονται εμπορεύσιμα.
    Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα σε αυτό το σύστημα δεν μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες προς όφελος των εργαζομένων και του λαού.
    Δεν θα μπορέσει να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά που δικαιούται γιατί του ανήκουν.
    Αν αυτά που εν τέλη εμείς οι εργαζόμενοι τα παράγουμε ήταν και δικά μας, αν είχαμε πρόσβαση στον πλούτο που παράγουμε, τότε δεν θα υπήρχαν αφεντάδες που θα κανοναρχούσαν την ζωή μας.Γιατί αυτοί, υπάρχουν μονάχα γιατί εμείς δουλεύουμε, παράγουμε και αυτοί κερδίζουν.
    Πως αλλιώς θα γινόταν.
    Θα ήθελα όμως να πω και εγώ την γνώμη μου,πάνω στο ζήτημα της συνυπεθυνότητας
    Πρέπει αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί να σταθούμε σε πραγματικά δεδομένα, προκειμένου οι εκτιμήσεις μας να είναι περισσότερο έγκυρες και αντικειμενικές, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί και η παραπέρα πορεία μας, τα επόμενα βήματά μας.
    Για τους 300 που αναφέρεσαι μιλώ.Και δεν θα πω τίποτε άλλο πέρα από το να σου παραθέσω μερικούς συνδέσμους για να βεβαιωθείς για την στάση του ΚΚΕ στα ζητήματα της υγείας.
    Αν αναζητήσω θα βρω και ανάλογα από τον Συνασπισμό,ίσως όχι με τους ίδιους στόχους αλλά σίγουρα υπάρχουν και από εκεί διαβήματα που βάζουν ζητήματα στο θέμα της υγείας.
    Εγώ ξέρω για το ΚΚΕ και γι΄αυτό θα σου πω
    Για τις καταγγελίες για τους διεκδικητικούς αγώνες για τις κινητοποιήσεις για τις παρεμβάσεις........
    Και τέτοιες θέσεις και αγώνες το ΚΚΕ έχει να παρουσιάσει από την ημέρα της ύπαρξής του διαφορετικά δεν θα μπορούσε να είναι ΚΚ και να θέλει να εκπροσωπεί την πρωτοπορία της εργατικής τάξης.
    Τα ζητήματα της υγείας έχουν πρωταρχικό ρόλο για ένα ΚΚ
    Θα μπορούσε κανείς να πει για παραλήψεις ίσως από την πλευρά του ΚΚΕ, θα μπορούσε να έχει και ενστάσεις και παράπονα και αντιρρήσεις αλλά τουλάχιστον στα ζητήματα της υγείας οι κομμουνιστές βουλευτές, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, έχουν δώσει μάχες και θα ήταν κανείς άδικος να τους συμπεριλάβει μαζί με τους 300.
    Δεν είναι εύκολο να τα παρακολουθεί κανείς από μακρυά,κάποτε και από απέναντι και με την παραπληροφόρηση που υπάρχει, με την παραχάραξη που γίνεται σε βάρος του ΚΚΕ, είναι λογικό και επόμενο να επικρατούν αντιλήψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
    Για ρίξε λοιπόν μια ματιά


    ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ: Κοινός παρονομαστής η εμπορευματοποίηση
    Σε επαναπροσδιορισμό της αντιλαϊκής πολιτικής στο χώρο της Υγείας προχώρησε χτες η Κυβερνητική Επιτροπή, εγκρίνοντας το νέο σύστημα προμηθειών στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς και τους άξονες για τις...
    369 λέξεις
    11/1/06 σελ.: 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: «Προμήθεια» στους ιδιώτες για τις ... προμήθειες!
    Την παραπέρα ιδιωτικοποίηση τομέων των δημόσιων νοσοκομείων, και μάλιστα με άγριες πληρωμές για τα νοσοκομεία, προωθεί το υπουργείο Υγείας μέσω των λεγόμενων Ομάδων Απογραφής και Παρακολούθησης...
    286 λέξεις
    1/19/05 σελ.: 15

    ΥΓΕΙΑ: Στους ιδιώτες οι προμήθειες
    Με ένα ακόμα νομοσχέδιο που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας ενισχύεται το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης. Προβλέπει την εκχώρηση των προμηθειών και βασικών υπηρεσιών των νοσοκομείων...
    48 λέξεις
    8/24/01 σελ.: 1

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Ενισχύει το φαγοπότι των μονοπωλίων για την προμήθειά τους
    Την πλήρη παράδοση των προμηθειών των νοσοκομείων στα μονοπώλια του κλάδου εξυπηρετούν οι χτεσινές εξαγγελίες που έκανε η κυβέρνηση, προβλέποντας την ύπαρξη ενός ή τριών κονσόρτσιουμ εταιρειών με τις...
    521 λέξεις
    10/26/10 σελ.: 23
    Και ακόμη παλαιότερα
    http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3621341&publDate=26/1/1996
    Παρασκευή 26 Γενάρη 1996
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
    "Λειτουργούν μόνον οι .......ατασθαλίες "
    "Κεραυνός"η αποκάλυψη διευθυντή του Νοσοκομείου ότι έχουν αγορασθεί μηχανήματα άχρηστα, τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.
    Μόνη λύση οι αγώνες τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρης

    Και άλλο:
    http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=140693&textCriteriaClause=%2BΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ+%2BΤΟΥ+%2BΚΚΕ+%2BΓΙΑ+%2BΤΗΝ+%2BΑΔΙΑΦ
    ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
    Ατασθαλίες και κακοδιαχείριση, αλλά ο υπουργός Υγείας ... «αγρόν αγόραζε»
    Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
    Χιλιάδες τέτοια άρθρα μπορεί να βρει κανείς, για τους αγώνες που έχει δώσει το ΚΚΕ για την δημόσια υγεία.
    Ελπίζω να έχω συμβάλλει για μια πιο αντικειμενική εικόνα.
    Ρίξε και μια ματιά στο προηγούμενο ποστ μου,σου έχω και κει μια καλημέρα αν δεν την έχει δει κιόλας.
    Καλό υπόλοιπο Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. blackbedlam

    To ερέθισμα όμως που μου έδωσες απετέλεσε κίνητρο να υπερβώ απόψε, την σωματική μου κούραση και να το συζητήσουμε με όλη την ευθύτητα αλλά και την μπέσα που διακρίνει και τις δυο μας. Γιατί και οι δυό μας την....Ιθάκη ΄σκοπεύουμε στο βάθος του ορίζοντα.

    Είναι απολύτως ευδιάκριτο νομίζω ότι η αναφορά μου στην Συνυπευθυνότητα και των 300 για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Υγείας (και όχι μόνο )τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και μετά, δεν διαπραγματεύεται τις ενστάσεις,τις δευτερολογίες, ή αντιρρήσεις από πλευράς της αντιπολίτευσης στο σύνολό της ,επί νομοσχεδίων, ή κυβερνητικών αποφάσεων που έρχονταν στην Βουλή . Ούτε σχετικά δημοσιεύματα στον αντιπολιτευτικό τύπο. Αυτά πάντα υπήρξαν και θα υπάρχουν εκ των πραγμάτων , τώρα μάλιστα κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο τόσο από δημοσιογράφους όσο και από ανεύθυνα χείλη των bloggers.
    Εγώ, ΕΓΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ. ….

    Ανέτρεξα στο google, και διάβασα όλα τα δημοσιεύματα που προτείνεις κα όχι μόνο. Όρεξη και χρόνο νάχει κανείς και θα οδηγηθεί δυστυχώς στο ίδιο συμπέρασμα.
    Από το 2010 κι έκτοτε οπότε έσπασε κατ’ ανάγκη το απόστημα τότε βγήκαν τα σκάνδαλα στη φόρα. Πήραν προφανώς την άγουσα στην δικαιοσύνη μέσω των ελεγκτικών οργάνων Επαναλαμβάνω όμως , κι αν κάνω λάθος διόρθωσέ με , ότι κανένας Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου μηδέ του ΚΚ εξαιρεμένου , δεν πιστώθηκε ποτέ με μια γενναία επώνυμη και με στοιχεία καταγγελία . Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν ή δεν είχαν συγκεκριμένα στοιχεία ,γιατί το χαλάμε και είναι περιττό και να το συζητάμε.

    Καληνύχτα καλή μου γι απόψε ,κι αύριο με το καλό θα προσπαθήσω ν’ απαντήσω στο σχόλιο σου επί του σχολίου μου ,παρακρατώντας όμως το άρωμα του βασιλικού και τη γλύκα του λουκουμιού για πάρτη μου….
    Καληνύχτα κορίτσι , σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή