Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Πολύ καλό για να είναι αληθινό

Η συσκευή που καθαρίζει το νερό

Ένα φιλόδοξο σχέδιο, με στόχο να θεραπεύσει το 50% των ασθενειών της Γης που προέρχονται από το ακατάλληλο νερό

«Το 50% του συνόλου των ανθρώπινων ασθενειών σε αυτόν τον πλανήτη σήμερα είναι αποτέλεσμα των παθογόνων ιών που υπάρχουν στο νερό.

Το “κακό” νερό είναι υπεύθυνο για δύο εκατομμύρια θανάτους ετησίως και σχεδόν όλοι τους είναι θάνατοι παιδιών κάτω των πέντε ετών», σύμφωνα με τον εφευρέτη Dean Kamen, ο οποίος είναι γνωστός για τη δημιουργία του δίτροχου οχήματος Segway.


Έτσι ο Kamen εστιάζει σε μια εφεύρεση που θα κάνει ακόμα καλύτερη τη ζωή της ανθρωπότητας.
 Το Slingshot είναι μια φορητή συσκευή χαμηλής ισχύος καθαρισμού νερού, που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει την κρίση του μη-ασφαλούς νερού του πλανήτη.

Λειτουργεί ως εξής: βράζει το νερό και το μετατρέπει σε ατμό, ο οποίος στη συνέχεια συμπιέζεται και ξαναγίνεται υγρό, επί της ουσίας καθαρό αποσταγμένο νερό όπως ακριβώς και το νερό της βροχής.


 Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και μια λακκούβα στο δρόμο ή λίγη θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε πόσιμο νεράκι. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Αναμένουμε τα αποτελέσματα.

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

DOCT. TV
 

2 σχόλια:

 1. Γιατί αλήθεια να φαντάζει ψέμα μια τέτοια ζωοδότρια εφεύρεση ,όταν ο νους του ανθρώπου έχει συλλάβει και η επιστήμη και η τεχνολογία έχει εφεύρει τόσα καταστροφικά μέσα εξόντωσης της ανθρωπότητας;

  Γιατί να μην βγαίνει επί τέλους νικήτρια η ανθρώπινη νοημοσύνη στην σύγκρουση της με την παράνοια;;;
  Γιατί η «ακριβή ζωή μας» να θυσιάζεται ως Ιφιγένεια στο βωμό της δύναμης του κέρδους και της ισχύος επειδή κάποιοι ανώμαλοι εγκέφαλοι έτσι έχουν δει το νόημα της ύπαρξής τους ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα σου καλή μου.
  Πέρασα για ευχές, αλλά κοίτα που δεν θα μπορέσω να αντισταθώ στο δικό σου σχόλιο.
  "Γιατί" ρωτάς.
  Αυτό το μεγάλο γιατί που ταλανίζει την «μεγαλοσύνη» ατόμων με «ψυχή»
  Η απάντηση έτσι κατά πως εγώ την έχω μάθει από τους νόμους της οικονομίας, τους νόμους της κοινωνίας που ζούμε, είναι γιατί αυτό είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ.
  Αυτό το απάνθρωπο σύστημα που υπάρχει σαν τέτοιο γιατί βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς όλα αυτά τα «φονικά όπλα του» που το στηρίζουν.

  Όπα, δεν θα το παρακάνω, όχι, θα αντισταθώ και θα σου πω τις από καρδιάς ευχές μου.
  Καλή δύναμη, καλές μέρες να έχεις στο διάβα σου, καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή