Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Δωρο Θεού απ' την Ελλάδα για έναν καλύτερο κόσμο !!!!!

  "Θέλει  να αποδείξει σε όλους ότι ο Θεός υπάρχει".
Όταν σύσσωμος ο επιστημονικός κόσμος ,χρόνια τώρα, πασχίζει περί του αντιθέτου .
Δισεκατομμύρια δολάρια διατίθενται προς τούτο λες και η ανθρωπότητα δεν τα χρειάζεται   να επουλώσει πληγές που την ντροπιάζουν...



Ο ΝΕΟΣ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! 
      Είναι 10 χρονών και….

ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ. Ο Ουίλιαμ Μαϊλής, που κλείνει τα 10 του χρόνια στις 3 Οκτωβρίου, είναι όπως πολλά παιδιά στην ηλικία του, του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, ο αθλητισμός και η παρέα με τους φίλους του. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ δεν είναι συνηθισμένο παιδί όταν μιλάμε για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, επεσήμανε το περιοδικό People.

To εκτενές άρθρο ανέφερε πως ο Ουίλιαμ Μαϊλής, τον περασμένο Μάιο, αποφοίτησε από το Λύκειο και είναι πλέον φοιτητής στο Κολέγιο, δουλεύοντας ήδη πάνω στις δικές του θεωρίες για το πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν. Ζει στην Penn Township, της Πενσυλβάνια και είναι ανάμεσα στους νεαρότερους ανθρώπους που έχουν φοιτήσει ποτέ στο Κολέγιο.

Σήμερα, σπουδάζει στο Community College της Κομητείας Allegheny και επιδιώκει να κάνει τις επόμενες σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon του Πιτσμπουργκ, σύμφωνα με τον πατέρα του, τον Ελληνοορθόδοξο ιερέα Πίτερ (Παντελεήμονα Ηλία) Μαϊλή, του ναού της Υπαπαντής του Χριστού στο Ανατολικό Πιτσβούργο.

Εκτενές δημοσίευμα για τον ομογενή Ουίλιαμ Μαϊλή, φιλοξένησε και το post-gazette.com με το ανάλογο βίντεο-παρουσίαση, ενώ και το CNN παρουσίασε το παιδί-θαύμα.
«Δεν με ενοχλεί να είμαι κατά πολύ ο νεότερος μαθητής στην τάξη», λέει ο Ουίλιαμ στο People. «Το έχω συνηθίσει πια» προσθέτει.



Θέλει να σπουδάσει φυσική και χημεία, να πάρει το διδακτορικό του και να εργαστεί ως αστροφυσικός. Περιστρέφει άνετα την σκέψη και τον λόγο του γύρω από έννοιες όπως «μετατόπιση του χωροχρόνου», «ιδιομορφία» και «καθαρό βάρος», καθώς προσπαθεί υπομονετικά να εξηγήσει γιατί οι μαύρες τρύπες δεν είναι «σούπερ μάζες», όπως λέει η θεωρία των άλλων λαμπρών μυαλών, όπως ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγκ.
Σύμφωνα με τον Ουίλιαμ:  "Θέλω να αποδέιξω σε όλους ότι ο Θεός υπάρχει». Θεωρεί πως μόνο μια εξωτερική δύναμη θα μπορούσε να είναι σε θέση να σχηματίσει το σύμπαν"
Ο πατέρας του, Πίτερ και η μητέρα του Νάνσι, οι οποίοι έχουν ακόμα μία 29χρονη κόρη και έναν 26χρονο γιο, αναφέρουν πως ο μικρότερος γιος τους μπορούσε να σχηματίσει ολόκληρες προτάσεις σε ηλικία 7 μηνών, ενώ αναγνώριζε τους αριθμούς όταν ήταν 6 μηνών. Εμαθε να γράφει όταν ήταν 2 χρόνων, διάβαζε Ελληνικά στα 4 του χρόνια, ενώ γνώριζε από γεωμετρία και τριγωνομετρία στα 7 του χρόνια.
«Ο Ουίλιαμ ήταν πολύ έξυπνος και θυμάται οτιδήποτε βλέπει», επεσήμανε ο πατέρας του. Οταν τελείωσε την τρίτη τάξη πέρυσι, παράλληλα έκανε μαθήματα της τετάρτης και του λυκείου, αλλά και ορισμένες τάξεις του Κολεγίου. Φέτος γράφτηκε κανονικά, πρόσθεσε.
Ηταν όταν ο Ουίλιαμ απέτυχε αρχικά στα 4 του σε κάποια τεστ ετοιμότητας, όταν ο πατέρας του, συμβουλεύτηκε έναν ψυχολόγο που ασχολείται με παιδιά διάνοιες. Τον χαρακτήρισε «αγνή διάνοια» μετά από τα σχετικές δοκιμασίες για το IQ.
Ο Πίτερ Μαϊλής σημείωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του, επιτρέπουν στον Ουίλιαμ να αποφασίζει τους τομείς που θα ακολουθήσει ανάλογα με το ενδιαφέρον του. «Ο,τι μαθήματα θέλει να πάρει, είναι εντάξει με εμένα. Δεν θέλω να τον πιέσω» δήλωσε.
Ο καθηγήτης Ιστορίας του Ουίλιαμ, Ααρον Χόφμαν, είπε πως το παιδί ταίριαξε με τους άλλους φοιτητές του Κολεγίου. «Δεν έχουμε παρεκκλίνει από κάποιο θέμα: Χίτλερ, Μουσολίνι, το Ολοκαύτωμα, Πόλεμοι»…Αν είναι εδώ για το Κολέγιο, θα έχει αντίστοιχου επιπέδου μάθηση» ανέφερε.


Η μόνη διαφορά που ο ίδιος παρατήρησε, είναι πως ο Ουίλιαμ, δεν κρατά σημειώσεις όπως οι άλλοι μαθητές, αλλά απλά ακούει, διαβάζει και απορροφά την ύλη.


Πέρα από όλα αυτά, ο Πίτερ Μαϊλής, λέει πως ο γιος του παραμένει προσγειωμένος. «Θέλω απλά να εκτιμήσει το δώρο που έχει, κάτι το οποίο νομίζω πως κάνει…Του λέω,’Ο Θεός σου έδωσε ένα δώρο. Το χειρότερο θα είναι να απορρίπτεις αυτό το δωρο και να μην το χρησιμοποιήσεις για να γίνει καλύτερος ο κόσμος’».

πηγή: http://ellaniapili.blogspot.gr




2 σχόλια:

  1. Τιμή και καμάρι στο παλικάρι και στους ανθρώπους τους δικούς του που το συνοδεύουν. Μακάρι να καταφέρει αυτά που ονειρεύεται.
    Την καλησπέρα μου Λυγερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιάννη μου.
      Βέβαια όλοι οι έπαινοι δικοί του αλλά η μοναδική πράγματι περίπτωσή του αποτελεί ακόμη ένα δείγμα ότι το Ελληνικό κύτταρο διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην παγκόσμια Ιστορία.

      Αυτά και άλλα, θα μπορούσε κανείς
      ν' αναπτύξει πάνω σ' αυτό το θέμα,αλλά δεν είναι της παρούσης .

      Μια ακόμη ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για πολλοστή φορά, για την παρουσία σου στον "Πηγαιμό" αλλά και γενικότερα τις παρεμβάσεις σου στο διαδίκτυο, που αν μη τι άλλο διατηρούν ένα επίπεδο σ' αυτόν τον αμφιλεγόμενο χώρο...

      Διαγραφή