Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Επί προσωπικού


Δεν αντέχω άλλο βρε παιδιά. Δεν υπάρχει κανείς να τους μαζέψει τους αλήτες ;

Πανταχόθεν ΄Έλληνες πατριώτες ,κάντε κάτι ν’ αλλάξετε τον ρου των γεγονότων .

Αναστήσετε τις εποχές των θαυμάτων, των μεγάλων Ανδρών, των Εθνικών Ευεργετών,.

Πετάχτε τους στα μούτρα τα λεφτά τους.

Συνέλληνες το φιλότιμο μας , την αξιοπρέπεια μας την πουλάνε στα εξώφυλλα οι απόγονοι αυτών που κάψανε αναίτια τον τόπο μας, εκτελέσανε μανάδες πατεράδες μπροστά στα μάτια αθώων παιδιών που κάποια ακόμη είναι ανοιχτά .

Νοικοκυρές, εργαζόμενες, νέες και ηλικιωμένες Ελληνίδες γυναίκες .Άντρες , Νέοι γέροι και παιδιά μην επιτρέπουμε να ασελγούν στην υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μας.

Οϋτε ένα ευρώ, σε γερμανικό προϊόν. Ούτε ένας Έλληνας τουρίστας ή επισκέπτης σε Γερμανικό έδαφος .Ακύρωση οποιασδήποτε συναλλαγής μαζί τους .Ακυρώστε τους δυναμικά, ολοκληρωτικά . Κανένα προϊόν με γερμανική ταμπέλα στα ράφια σας.

Κανένας τουρίστας στ’ ακρογιάλια μας. Μηδενίστε τους . Απαντήστε τους Ελληνικά

```````````````````````````````````````````````````````

Επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω επίσης σε μια θαυμάσια ανάρτηση για το ίδιο θέμα। Αξίζει να πάρετε μιαν γεύση :
http://theofilou.blogspot.com/2010/05/focus.html
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Ξαναχτύπησε το γερμανικό περιοδικό Focus, μετά το εξώφυλλο που παρουσίαζε την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία, και στο σημερινό του τεύχος εμφανίζει το ίδιο άγαλμα με τη μορφή ζητιάνας.

Όπως στο προηγούμενο πρωτοσέλιδο, τον Φεβρουάριο, έτσι και στο νέο, η Αφροδίτη της Μήλου εμφανίζεται περιτυλιγμένη από μία κουρελιασμένη ελληνική σημαία.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Focus έρχεται να προστεθεί σε σειρά δημοσιευμάτων εναντίον της Ελλάδας, τους τελευταίους μήνες.

Στο στόχαστρο του γερμανικού Τύπου βρίσκεται, άλλωστε, και η γερμανίδα καγκελάριος, εξαιτίας της συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης στην ελληνική οικονομία.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως «η στρατηγική της Ανγκελα Μέρκελ δεν απέφερε» και ότι «ουδείς μπορεί να πιστέψει τους Έλληνες» ότι θα προχωρήσουν σε ραγδαίες περικοπές δαπανών.

15 σχόλια:

  1. Υπάρχει και αυτό που λέμε σύνδρομο κατωτερότητας...
    Ήμουν επί πέντε χρόνια στη Γερμανία και είδα ότι είναι λαός πολύ ενικο-πατριωτικού φρονήματος!Παρ' όλους τους μετανάστες (κάθε καρυδιάς καρύδι) που έχουν μαζέψει!Κι η Γερμανοί ομολογουμένως μας βλαζουν τα γυαλιά σε πολλά θέματα, αλλά όχι σε ζωτικής σημασίας (πολιτισμό κτλ)! Όπως και να το κάνουμε ο κάθε λαός έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Οι Γερμανοί δουλεύουν σκυλίσια 360 μέρες του χρόνου για να ρθουν 5 μέρες στην Κρήτη το καλόκαίρι...
    Εμείς είμαστε έξω καρδιά!!!Οι Γερμανοί όμως μάλλον πιστεύουν (όπως ο παπούς τους) ότι είναι το ιδανικό πρότυπο ανθρώπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λαός πειθαρχημένος, έτοιμος να μπει στο ζυγό που θα του υποδείξουν χωρίς πολλές αμφισβητήσεις ...
    Δεν είναι τυχαίο πως το ίδιο πράγμα συνέβη και στο σύστημα της Ανατολ. Γερμανίας !!!
    Πάντως το ζήτημα της προπαγάνδας των ΜΜΕ και ειδικά του FOCUS έχει να κάνει με την εσωτερική κατανάλωση εν όψει των εκλογών της 9 Μαίου ...
    Απ' την άλλη μεριά να μην γινόμαστε ρατσιστές ...
    Έχω γνωρίσει κι έχω φίλους Γερμανούς ανοιχτά μυαλά και φιλλέληνες - έστω κι αν είναι μειοψηφία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Λυγερή διαβάζοντας στο Path για την εδώ ανάρτησή σου τρόμαξα.Δεν υπάρχει λόγος ούτε να στεναχωριέσαι,ούτε να εκνευρίζεσαι από τέτοια δημοσιεύματα.Οπως γράφουν και οι δυο φίλοι από πάνω μάλλον δικό τους είναι το πρόβλημα.Επειδή είχα διαβάσει και το πρώτο τους άρθρο σε Ελληνική μετάφραση σκέφτομαι και λιγάκι πονηρά.Δεσ' το και συ από την ανάποδη ακριβώς:μήπως οι μάγκες με τα πρωτοσέλιδά τους εκβιάζουν να πάρουν διαφήμιση από τον ΕΟΤ και γι' αυτό έχουν απλώσει το χέρι;
    Και στο κάτω κάτω οι δικοί τους πρόγονοι βαρύνονται με εκατομμύρια εγκλήματα,αυτοί επιχείρησαν να υποδουλώσουν όλη την Ευρώπη,αυτοί μέχρι προχτές είχαν το τοίχος του μίσους ανάμεσά τους.
    Και είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν μπορούν ν' αγοράσουν ολόκληρο καρπούζι!!!Ναι μη γελάς,όλα μετράνε.Επίσης δεν συμφωνώ με το να τους διώξουμε από τα ακρογιάλια μας.
    Να τους περιφρονήσουμε ναι,να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα τους ναι.Ομως να έρθουν όποτε θέλουν να δουν πως ζούμε και να τρελαθούν!
    Μη δίνεις τόση σημασία σ' ένα δημοσίευμα που μοιάζει μ' αυτά των αθλητικών εφημερίδων της Αθήνας που κάνουν κάζο οι Ολυμπιακοί στους Παναθηναϊκούς και το αντίστροφο.
    Διέγραψέ το δεν αξίζει τον κόπο.
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως θα έπρεπε την στάση αυτή της Αφροδίτης να την προβάλουμε εμείς σε όσους μας κυβέρνησαν πρώτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο στόχος επετεύχθη (ή όπυ να 'ναι).
    Να πέσει και το τελευταίο "ρούπελ", αυτό της αξιοπρέπειας.

    Από την άλλη, όλα και όλοι (σχεδόν) είναι έτοιμα.
    Το φυτίλι απομένει.

    ...όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει εδώ και καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Side21

    Εμείς είμαστε ρατσιστές επειδή θίγεται το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια μας από την αλήτικη συμπεριφορά κάποιων "αριανών" που βαρύνονται με την γεννοκτονία των λαών ;
    Προσωπικά σε πληροφορώ ότι έχω πάει κατ' επανάληψη στην Γερμανία όχι σαν τουρίστρια αλλά
    από θέση ισχύος ως "πελάτης" και έτυχα αρίστης
    μεταχείρισης και φιλοξενίας. Γνώρισα πράγματι την πειθαρχία, τον πολιτισμό, τον σεβασμό στον πολίτη, την οράγνωση ενός λαού που δεν έμοιαζε σε τίποτα με τους βαρβάρους που γνώρισε η ανθρωπότητα .
    Και δεν ήταν όλα marketing γιατί δεν θα ξεχάσω "ενα δάκρυ" που κύλησε από τα μάτια ενός εξαιρετικού επιχειρηματία της νέας γεννιάς όταν μας αποχαιρετούσε στο αεροδρόμιο.
    Αλλά:
    Αυτή η αισχρή ,η βάναυση εκστρατεία, από κάποια μειονότητα , προσβολής του Ελληνικού λαού με εργαλείο την πολιτιστική μας κληρονομιά μ' έχει πληγώσει ,και μ' έχει κάνει έξω φρενών .
    Που είναι οι αυστηρές Γερμανικές Αρχές Πολιτισμού να βάλουν φρένο στις ανώμαλες συμπεριφορές των "καμαριών" τους;;;

    Καλό σου μεσημέρι φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσακ

    Εύστοχη η επισήμανσή σου " ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ" !!!!
    Εμείς οι ΄Ελληνες σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες των λαών και επαινούμε τα θετικά τους γνωρίσματα κι ας μην τα διαθέτουμε εμείς λόγω ιδιοσυγκρασίας ή και έλλειψης παιδείας ακόμη.
    Δεν θυμάμαι ποτέ να προσβάλαμε το δημόσιο αίσθημα κανενός λαού, . Ούτε και στα γήπεδα ακόμη !!!Μεταξύ μας τα ρίχνουμε ,αλλά στους ξένους ποτέ.
    Αυτό το πρότυπο του "ρομπότ" κληρονόμησαν από τους παππούδες τους αυτό υπερασπίζονται .
    Aλλά αντιλαμβάνονται ότι απέχουν πολύ από το profle tου ζεστού ,χαρούμενου, ερωτεύσημου ανθρώπινου προτύπου και γι αυτό δεν χάνουν την ευκαιρία κάποιοι κομπλεξικοί να το διασύρουν .

    Σ’ ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. CHRISTOBAL

    Τι θα κάνουμε εμείς με τα του οίκου μας ,τα βάσανά μας και τα λάθη μας είναι υποχρέωση κι ευθύνη μας.
    Αλλά δεν πρέπει επ' ουδενί να επιτρέψουμε στους αγύρτες εκδότες και δημοσιογράφους άλλων χωρών να μας προσβάλλουν διασύροντας την πολιτισμική μας κληρονομιά και μάλιστα με το αζημίωτο.
    Οφείλουν ο Υπουργός Πολιτισμού αλλά και Εξωτερικών να προβούν στις δέουσες ενέργειες διαμαρτυρίας που εκφράζουν την δυσφορία όλου του Ελληνικού λαού. Ακόμη και ηθική αποζημίωση να ζητήσουν, να δεις για πότε βάζουν την ουρά στα σκέλια τους ,τα ερπετά.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. zeidoron

    Με συγχωρείς Δημήτρη μου, δεν ήθελα να σε αναστατώσω.
    Αλλά ακόμη δεν μπορώ να ηρεμήσω από το δημοσίευμα, συνέχεια του ανεκδιήγητου προηγούμενο της ίδιας φυλλάδας.
    Είναι εξοργιστικό ! Ακόμη κι αν δεν ήταν, (αυτοί οι θρασύδειλοι, τσάμπα μάγκες ) οι απόγονοι των διεστραμμένων προγόνων τους που αφάνισαν εκατομμύρια ανθρώπους για να θέσουν υπό την κυριαρχία τους ολόκληρη την Ευρώπη. , δεν έχουν κανένα δικαίωμα και πρέπει να οδηγηθούν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο με την κατηγορία του ηθικού διασυρμού μιας χώρας που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σήμερα όπως η Ελλάς. . Να τους ζητηθούν και τα μαλλιοκέφαλά τους για ηθική αποζημίωση.
    Τι κάνουν οι δικοί μας ;;;
    Έννοια σου και έχω προσωπική αντίληψη ό,τι φρούτα τα ΄αγοράζουν με το κομμάτι, τα σαλάμια τους με τις φέτες, κ.λ.π. Ποτέ δεν σκέφτηκα όμως να τους δυσφημίσω . Πάντα προέβαλα ό, τι καλύτερο-και δεν ήταν λίγα- που απεκόμισα από την χώρα τους, όπως η καθαριότητα και η οργάνωσή τους.
    Αλλά βλέπεις η δικιά μας φτώχεια πάει- δίπλα με την αρχοντιά μας.
    Ενώ η δική τους συναισθηματική ένδεια συμβαδίζει με την πνευματική τους μιζέρια.
    Παρ’ όλα αυτά εγώ παραμένω βαθιά προσβεβλημένη ,ανήμπορη ν’ αντιδράσω, αλλά και απογοητευμένη με αυτούς που με εκπροσωπούν στην Βουλή και αντιπαρέρχονται το γεγονός βουλιαγμένοι στα προβλήματα που οι πολιτικές συμπεριφορές τους οδήγησαν τον τόπο μας.

    Καλό σου απόγευμα Δημήτρη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρης

    Καλώς τον
    Πολύ φοβάμαι ότι ενδόμυχα όλοι συμφωνούμε μαζί σου ότι τα πάντα είναι συμφωνημένα ,μεθοδευμένα από καιρό και με όργανα τους δικούς μας ανίκανους εκπροσώπους ,ολίγον απέχουν από τον στόχο τους.
    Δεν έχουν όμως σωστά μετρήσει την αντίσταση του Ελληνικού λαού κυρίως όταν του πατάς τον κάλο ,την αξιοπρέπεια του, την οικογένειά του ,την πατρίδα του.
    Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι λίγοι είναι αυτοί που θυμώνουν/εξοργύζονται με τέτοιου είδους προκλήσεις!... γιατί πρόκληση το θεωρώ και μάλιστα την στιγμή που το συνεχίζουν συνειδητά πλέον!....
    Η κυβέρνηση εκεί και οι κυβερνόντες συμφωνούν με όλη αυτή την χολή που βγάζουν προς την Ελλάδα κάποια μερίδα "ανθρώπων" τους ?....

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση χολή?...
    Και φυσικά αναρωτιέμαι δεν υπάρχει κανείς να τους βάλει στην θέση τους?.... Δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει?....Τι άλλο αλήθεια θα δημοσιεύσουν?.....
    Ντροπή τους!....

    Εγώ πάντως πραγματικά εξοργίζομαι όμως τι θα μπορούσα άραγε να κάνω?....

    Την αγάπη μου Λυγερή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eva F.

    Αγαπημένη φίλη αυτής της σελίδας και όχι μόνο....

    Ήμουν σίγουρη ότι συμμερίζεσαι απόλυτα την οργή μου για το αισχρό επαναλαμβανόμενο κτύπημα του γερμανικού περιοδικού focus ενάντια στην χώρα μας.

    Να δείς που αν δεν αντιδράσει αμέσως , επισήμως η Ελλάς σε επίπεδο Υπουργών των δύο χωρών ,σε μια από τις επόμενες εκδόσεις του κατάπτυστου περιοδικού ,θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου να ποζάρει ως ιερόδουλη....

    Καλή νύχτα κορίτσι μου ,κοντεύοθν μεσάνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα γλυκιά μου Λυγερή. :D

    Η γιαγιά μου έλεγε "κανένας παιδάκι μου δεν σε καβαλάει αν δεν σκύψεις".

    Και η Ελλάδα έσκυψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολίτης της Μπανανίας

    Ωχ....

    Ναί αλλά αυτοί οι χαμένοι σκούζουνε κι από πάνω.

    Θεός χωρέστην την γιαγιά σου εκεί πάνω που είναι, αλλά μη μου βάζει σε μένα την πουριτανή λόγια στο στόμα μου.

    Καλή σου μέρα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στρέφετε λαούς σε μίσος και περιφρόνηση μεταξύ τους, τι σκοπό υπηρετείτε;

    Εμείς δεν σας είπαμε όλους ανεξαιρέτως φασίστες και ναζί, ότι είναι στο DNA σας ο φασισμός ,αν και έχετε διαπράξει τόσα εγκλήματα. Εσείς μας λέτε κλέφτες και απατεώνες.
    Δεν σας ζητήσαμε τα λεφτά σας, δεν τα θέλουμε, εσείς φάγατε τα δικά μας και μας πουλήσατε ό,τι σκάρτο είχατε σε πολεμικούς εξοπλισμούς
    Εσείς μιλάτε για το ούζο, να μιλήσουμε κι εμείς για τα ποτάμια μπύρας που καταναλώνετε μέχρι τελικής πτώσης;
    Εμείς όταν σας φιλοξενούμε σας προσφέρουμε από το υστέρημά μας πλούσια φαγητά και ξέρετε πάρα πολύ καλά να τα τρώτε, εσείς μας ανταποδίδετε τη φιλοξενία με λουκάνικα και μάλιστα μετρημένα. Μήπως μας θεωρείτε και κορόϊδα;
    Πού την βρήκατε την Μαρίκα Ελένη που παίρνει σύνταξη στα 85 της 3500Ε; Δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας που να παίρνει στα 85 του αυτή τη σύνταξη από τα δημόσια ταμεία
    Εμείς δεν σχολιάζουμε πως όταν βγει ο ήλιος στις πόλεις σας γεμίζουν οι πλατείες και τα παγκάκια από κόσμο. Ολοι άνεργοι είναι αυτοί;
    Ουδέποτε πήρα ταξί στην Γερμανία και να μου δώσουν απόδειξη, αν δεν την ζητήσω
    Εμείς μαζεύουμε με κόπο και το τελευταίο ευρώ για να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, να τους πάρουμε ένα σπίτι γιατί γνωρίζουμε ότι με 700 και 800 ευρώ μισθό ούτε ενοίκιο δεν μπορούν να πληρώσουν, εσείς ούτε καν τα σπουδάζετε, τα πετάτε έξω από τα σπίτια σας από τα 18 τους και τρώτε τα λεφτά σας για τον εαυτό σας.
    Εσύ μικρέ, ανόητε 24χρονε και επιπόλαιε νεαρέ, να υποθέσω ότι είσαι και αγράμματος και ανιστόρητος, έμαθες τους Ελληνες σε μια εβδομάδα, εγώ ταξιδεύω χρόνια τώρα συνεχώς και προσέχω τα συμπεράσματά μου, δεν ξέρω όλους τους Γερμανούς, εσύ με το περισσειο θράσος του ρατσισμού σου έμαθες τους Ελληνες σε λίγες μέρες. Θα έχεις λαμπρο μέλλον στην κίτρινη, ρατσιστική δημοσιογραφία που υπηρετείς. Εχουμε κι εμείς κίτρινο τύπο στην Ελλάδα αλλά τον στέλνουμε στα σκουπίδια γιατί είμαστε δημοκράτες, δεν κλαίμε με κροκοδείλια δάκρυα στο τείχος του αίσχους, δεν οργανώνουμε τελετές συγγνώμης γιατί δεν διαπράξαμε ποτέ τέτοια εγκλήματα.


    (Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Bild Γερμανιας, κίτρινης αλλά με μεγάλη κυκλοφορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή