Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ



Πολυάριθμες στο διαδίκτυο  οι  διθυραμβικές αναφορές στον Έλληνα ιεραπόστολο  καρδιολόγο  παιδιατρικής  που μέσα από τα μαγικά του χέρια, δέκα πέντε χιλιάδες άρρωστες  καρδούλες άπορων παιδιών του κόσμου βρήκαν την υγειά τους για να συνεχίσουν το ταξίδι…

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που  από το μετερίζι του ΠΗΓΑΙΜΟΥ  δεν κρύψαμε την συγκίνησή ,την ευγνωμοσύνη  αλλά και την υπερηφάνεια μας  για τον Έλληνα -Άνθρωπο -Επιστήμονα ,εντολοδόχο του Θεού  να σώζει  αφιλοκερδώς  χιλιάδες φτωχά παιδιά σε όλον τον κόσμο .

Τώρα  πλέον δεν χρειάζεται συστάσεις  από εμάς  ο  γνωστός  ανά την υφήλιο
Αυξέντιος Καλανγκός .

Όλη η Ελλάδα σήμερα  γνωρίζει πως αυτός ο ανθρώπινος θησαυρός
  είναι εδώ στην χώρα του  ,όχι για ταξιδάκι αναψυχής, αλλά  για να υπογράψει

 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
``````````````````````````````````````````````````````````````



 
Αυξέντιος Καλανγκός: ο καρδιοχειρουργός που έχει σώσει χιλιάδες άπορα παιδιά συνεργάζεται με το “Αγία Σοφία”!

Τι συμφώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων, ο αποκαλούμενος και ως «Ιεραπόστολος της Ιατρικής».

Ο καρδιοχειρουργός με τις 15.000 επεμβάσεις, ο άνθρωπος που δεν δίνει σημασία σε τίτλους και αξιώματα, ο αποκαλούμενος ως «ιεραπόστολος της Ιατρικής» αφού έχει σώσει χιλιάδες άπορα παδιά, Αυξέντιος Καλαγκός,
συμφώνησε να παρέχει τις υπηρεσίες και στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Τμήμα στην Ελλάδα.

Όρος για αυτήν την σημαντική προσφορά τους, να παρέχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους μικρούς ασθενείς, που κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους, από νοσήματα της καρδιάς.
Την συνεργασία τους, ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Παίδων, αναφέροντας ότι υπεγράφη, στην Αθήνα, Μνημόνιο Συνεργασίας του Νοσοκομείου Παίδων και του Αυξέντιου Καλανγκού.
«Πρόκειται για μια συνεργασία που θα αποτελέσει «σταθμό» στο χώρο της Δημόσιας Υγείας καθώς ο διεθνούς φήμης Καθηγητής κ. Αυξέντιος Καλαγκός (sic) με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και κύρος που διαθέτει, αλλά και με το διεθνές ανθρωπιστικό του έργο, θα συμβάλλει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του μοναδικού στην Ελλάδα Παιδοκαρδιοχειρουργικού Τμήματος που λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», προσφέροντας αφιλοκερδώς τις ιατρικές υπηρεσίες του», αναφέρει η ανακοίνωση.

3 σχόλια:

  1. Αυτή η συνεργασία του Κορυφαίου Έλληνα Επιστήμονα με το “Αγία Σοφία”! αποτελεί μεγίστη προσφορά στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα στον τομέα της Παιδοκαρδιοχειρουργικής.
    Κι ας μου επιτραπεί, όχι μόνο προσφορά, αλλά Πρόσκληση των «Μεγάλων και Ωραίων» Ελλήνων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης να συμβάλλουν σε μια κοινή σύμπραξη για Ηθική Παλιγγενεσία του Έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού υπάρχουν ακόμα τέτοιοι επιστήμονες γιατροί που στην ουσία είναι λειτουργοί τότε Λυγερή μου ο άνθρωπος δεν έχει ακόμα χάσει τις αξίες του.
    Μπράβο στην μεγάλη του προσφορά, τι να πει κανείς παρά να υποκλιθεί σε αυτήν.
    Καλή βδομάδα να έχεις καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίμαι απ'αυτούς που υπερασπίζονται την άποψή σου Γιάννη.
    Πιστεύω στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ και τον Θεό που κουβαλάει μέσα του .

    Να μας είσαι καλά ,πρωτίστως για την προσωπική σου ευζωία αλλά και γιατί είσαι απ' αυτούς που ξέρεις και μπορείς να φιλάς θερμοπύλες. Σε ευχαριστώ για πολλοστή φορά για την παρουσία σου γενικά στην διαδρομή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή