Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

"Eξέχουσα Συμπεριφορά !!!!!!


Μετάλλια,βραβεία  διακρίσεις αποδίδονται για χίλιους δυο λόγους .
Για "εξέχουσα όμως συμπεριφορά ",δεν το έχουμε ξανακούσει. Σίγουρα είναι μια πρωτοτυπία ....Μια ανθρωποκεντρική διάκριση από αποδόθηκε σε μιαν Ελληνοπούλα μόλις 14 ετών.

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

  και συμμετέχει σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες τόσο στο ελληνικό όσο και στο αγγλικό γυμνάσιό της.

Η Ελένη-Πηνελόπη μετανάστευσε από την Ελλάδα στην Αυστραλία όταν ήταν 8 ετών, μη γνωρίζοντ
Η Ελένη-Πηνελόπη Τσολακίδου, μόλις 14 ετών, ομογενής μαθήτρια στο Κουίνσλαντ κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο παγκοσμίως στην ελληνική γλώσσα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό Language Perfect World Championships 2014.

Ο διαγωνισμός διήρκεσε 10 ημέρες. Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία ανά τον κόσμο. Μετέφρασε χιλιάδες λέξεις από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντιστρόφως, με τη σωστή ορθογραφία παραδίδοντας εγκαίρως τις σχολικές της εργασίες και παρακολουθώντας ανελλιπώς τις εξωσχολικές της δραστηριότητες.

Η Ελένη-Πηνελόπη διακρίθηκε, επίσης, με βραβείο καλύτερης επίδοσης στο μάθημα της Μουσικής (music extension) καθώς παίζει πιάνο, κιθάρα και ukulele. Η ίδια έλαβε ακόμη μέρος στις εξετάσεις μουσικής ΑΜΕΒ (Australian Music Examinations Board), αναγνωρισμένες από τα υπουργεία Παιδείας Κουίνσλαντ και Νέας Νότιας Ουαλίας καθώς και το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης (University of Melbourne), πετυχαίνοντας κορυφαίους βαθμούς.

Οι διακρίσεις της Ελένης -Πηνελόπης δεν τελειώνουν εδώ, καθότι έλαβε και το βραβείο της καλύτερης μαθήτριας στην Ιταλική γλώσσα, την οποία διδάσκεται για δύο έτη στο σχολείο της. Η έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η απονομή του Μεταλλίου ως καλύτερη μαθήτριας της 9ης τάξης του αγγλικού σχολείου που φοιτά, ανάμεσα σε 500 μαθητές και μαθήτριες σε σύνολο 16 τμημάτων. Το μετάλλιο της απονεμήθηκε για  εξέχουσα συμπεριφορά  και, προπάντων, για την υψηλότερη διάκριση βαθμολογίας σε όλα τα σχολικά μαθήματα, επιτυγχάνοντας πολλές VHA (Very High Achievement).

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι πρόεδρος του τμήματος της τάξης στο σχολείο της και συμμετέχει σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες τόσο στο ελληνικό όσο και στο αγγλικό γυμνάσιό της.

Η Ελένη-Πηνελόπη μετανάστευσε από την Ελλάδα στην Αυστραλία όταν ήταν 8 ετών, μη γνωρίζοντας την αγγλική γλώσσα. 


πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com