Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η ακριβή λέξη


ΤΟ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
για τους απλούς ανθρώπους όμως ανεξαρτήτου φύλλου, ηλικίας , ή κοινωνικού επιπέδου , είναι η ΑΚΡΙΒΗ τους λέξη που δεν διστάζουν να την καταθέσουν για να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια τους.

````````````````````````````````````````````````````````````

Ηλικιωμένες διαδήλωσαν από το μπαλκόνι τους!

Μπορεί να μην κατάφεραν να βγουν στον δρόμο, για να γίνουν «ένα» με τους χιλιάδες που ξεχύθηκαν κατά του πολυνομοσχεδίου, όμως δύο ηλικιωμένες στο Ηράκλειο Κρήτης εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους με τον δικό τους τρόπο.
Την ώρα που η πορεία περνούσε από την οδό Γιαμαλάκη, μία γιαγιά βγήκε στο μπαλκόνι της και, κουνώντας ένα κοντάρι με ένα μαύρο πανί, δήλωσε τη στήριξή της στους διαδηλωτές.
«Κι εγώ μαζί σας» φώναζε η ηλικιωμένη, «Γιαγιά, βάλε τις παντόφλες και κατέβα!» απαντούσαν οι διαδηλωτές, καταχειροκροτώντας την «κοτσονάτη» γιαγιά. Η ηλικιωμένη, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της, δεν κατέβηκε, στάθηκε, όμως, στο πλάι των Ελλήνων που σήμερα είπαν ένα ηχηρό «όχι» στα μέτρα.
Λίγο παρακάτω, μία άλλη ηλικιωμένη βγήκε στο μπαλκόνι κι έραινε... με ροδοπέταλα την πορεία, χειροκροτώντας τις χιλιάδες διαδηλωτών.
Zougla.gr